Budapesti Gazdasági Egyetem

M2 éles
Belépés
Tartomány
Kedvezményes tankönyvvásárlási kódot igénylők figyelmébe ajánljuk

Tisztelt Hallgatók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a BGE hallgatóinak tananyagellátási feladatait ellátó Saldo Kiadó könyvesboltja 2018. december 20-a és 2019. január 7-e között leltár miatt zárva tart. A megrendelt kiadványok személyes átvétele december 19-ig zavartalan. A megnövekedett csomagforgalom miatt a Kiadó a futáros szállítást választók számára a csomag karácsony előtti megérkezését a december 15-ig megrendelt kiadványok esetén tudja biztosítani.

A Saldo Kiadó könyvesboltja 2019. január 8-án nyit.

A Kiadó fenti ütemezésére tekintettel a webshopban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító kódok igénylése 2018. december 17-e 24.00 órától szintén szünetel.

A 2018/19. tanév II. féléves kódigénylési lehetőség 2019. február 4-ei héttől lesz elérhető.

Megértésüket köszönjük.

Tartomány kiválasztása hallgatói belépéshez Hallgatói belépéshez kérjük, hogy kizárólag a BGEEDU tartományt válassza ki. (Ez az alapértelmezetten beállított tartomány.)
Tájékoztató a különeljárási díj köteles űrlapok beadásával kapcsolatban
A TVSZ-ben és a HTJSZ-ben meghatározottak szerint a különeljárási díj befizetésével beadható űrlapokon a Neptunban kiírt tételek csak akkor választhatók ki, ha a következő három feltétel teljesül:
1. A kiírási tétel neve „Elektronikus kérvény (Modulo)”.
2. A Neptunban a befizetés státusza "Teljesített" (ennek érdekében, a rövidebb átfutási idő miatt, a bankkártyás befizetést ajánljuk).
3. A különeljárási díj más Modulo űrlap beadásakor még nem lett kiválasztva.